klimatechnika_02 Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a lakóterek, munkahelyek, különböző közösségi terek klimatizálása. Cégünk a különböző igényeknek megfelelően próbál egyedi Toshiba megoldásokat találni ügyfelei számára. A helyszíni felmérés alapján tájékoztatást adunk a kivitelezési lehetőségekről, tanácsot adunk a készülék megfelelő típusának, teljesítményének kiválasztásához. Ennek megfelelően vállaljuk lakások, lakóházak, egyéb életterek, a megfelel? klímaberendezésekkel való felszerelését. Az általunk forgalmazott berendezések szállítását, telepítését garanciális és garancián túli szervizelését, javítását, karbantartását és fertőtlenítését.

Keressen minket, kérjen szaktanácsot!

Karbantartás:
klimatechnika_01A klímaberendezések igénylik a rendszeres és szakszerű karbantartást. Szervizünk felkészültsége alkalmas a legkülönbözőbb karbantartási igények kielégítésére. Az általunk karbantartott klíma-berendezések esetén kizárt az un. “légiós betegség” előfordulása, hiszen a berendezéseket a karbantartás folyamán csíramentesítjük, így elkerüljük a kellemetlen szagok kialakulását is. A kor követelményeinek megfelelően, természetesen alkalmazkodtunk ezen igényekhez, és komoly hátteret teremtett cégünk, hogy partnereink valamint munkatársaik zökkenőmentesen és (ami talán a legfontosabb) az egészségre ártalmatlanul élvezhessék e klímarendszerek (esetleg egyedi klímák) nyújtotta előnyöket. Bizonyára Önök is értesültek róla, hogy a nem megfelelően, vagy nem megfelelő rendszerességgel karbantartott klímaberendezéseknek milyen egészségkárosító hatásuk lehet. Szervizünk minden egyes karbantartás folyamán speciális fertőtlenítőszerekkel megakadályozza, hogy a hőcserélőkben, illetve a befúvókban elszaporodjanak a megbetegedésekért felel?s gombák, illetve baktériumok, melyek sok esetben nem csak a kellemetlen szagokért felelősek.
Miért szükséges a karbantartás?
A szezon alatti működtetés során a klímaberendezések sok szennyeződést szívnak magukba. A beltéri egységben különböző szűrők találhatok, melyek feladata pontosan ezen szennyeződések kiszűrése. A kültéri egységben viszont nincs, ezért a sűrű lamellázatú hőcserélő-felületen megtapad.

Inverter:
klimatechnika_03A hőtendű helyiség pillanatnyi teljesítményigényének megfelelően szabályzott a kültéri egységben a kompresszor fordulatszáma. Az alacsonyabb teljesítmény igénykor alacsonyabb a kompresszor fordulatszáma, ennek megfelelően alacsonyabb az elektromos fogyasztása és a zajszintje. A legkorszerűbb szabályzási mód, mellyel akár 30%-os üzemeltetési költségmegtakarítás is elérhető.